Home
Image
Taste was de eerste band en de naam van het eerste album van de grootste gitaarlegende uit Ierland: Rory Gallagher. Omdat wij hem willen blijven herdenken hebben we onze kroeg opgedragen aan hem.

Lieve allemaal.

Zoals iedereen weet is de horeca gesloten tot nadere orde.  We zijn enorm verdrietig en voelen  ons machteloos. Alle evenementen zijn hierdoor ook opgeschort tot nadere orde. Vreselijk! We missen de bands, de pubquizen, onze gasten, de Zing In, de sfeer en ons mooie café.

Wij gaan ervan uit, en dat is niet negatief bedoeld maar wij denken realistisch, dat we dit jaar door het Coronavirus, niet meer open kunnen. 1,5 meter en horeca gaan niet samen. Onze passie is gastvrijheid en juist met veel mensen samen sfeer en gezelligheid creëren. Voor ieders veiligheid en om verspreiding tegen te gaan zal het dan simpelweg niet lukken een “normaal “ café te voeren. Zeker niet zo wij er in staan. (Knuffelcafe Taste is de bijnaam?)

Als onze lasten lopen echter wel door, als huur, energie en verzekeringen. En er zijn geen inkomsten. We zijn daarom een drietal zaken gestart

1: een crowdfund ( https://www.gofundme.com/f/wegens-corona-gesloten-save-rockcafe-taste )

Hier kunt u doneren, en het hoeven geen wereldbedragen te zijn, iedere euro is er 1 en vele kleintjes maken 1 grote. Hiermee kunnen we de lasten doorbetalen om Taste, zo gauw we weer open mogen, weer open te kunnen doen.


2: De online pubquizen  ( www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz )

Ieder zaterdagavond om 20:00 uur quizzen inmiddels een flink aantal mensen voor ons. Als je je aanmeldt krijg je een mail met daarin de werkwijze. Vanuit je eigen huis, toch met andere mensen middels een groepsapp, in een team samen quizzen. Erg gezellig. 60 vragen, erg leuke filmpjes en veel humor.


3: Pubquizen in the Street. ( info@rockcafetaste.nl )

We spreken een tijd en dag af en op het afgesproken tijdstip zit iedereen lekker buiten voor z’n eigen deur en op zijn eigen erf klaar. Tafeltje, stoelen, hapje, drankje erbij, gezellig. Wij bouwen vooraf op (geluidsinstallatie),  op ruime afstand. Alles is volledig Coronaproof en inmiddels hebben we dit al in 7 plaatsen op diverse adressen gedaan. De reacties zijn enorm positief. We spelen 6 ronden pubquiz en in de pauze een klein akoestisch optreden van 6 nummers van ons. We doen dit landelijk en rekenen een klein bedrag aan benzinekosten als het verder dan 50 km van ons is. Informeer middels de mail naar de mogelijkheden. (minimaal 7-8 adressen)

Lieve mensen, blijf gezond, houd 1,5 meter afstand en wees een beetje lief voor elkaar!

Roland en Marion

logo-fietsnetwerk-8102018.svg
fietsroutenetwerk.png

Upcoming

Zing In (voor leden) Publiek welkom! AFGELAST

27-05-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links