Rockcafé Taste

Evenement 

Titel:
TASTE AKOESTISCH met: ZUSLIVE (Lisa en Vera Wellink)
Wanneer:
17.03.2019 16.00 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

Lisa en Vera Wellink willen graag door veel te spelen en aan de weg timmeren hun naamsbekendheid vergroten. Waar kan dat beter dan bij Taste...............Dus de dames geboekt voor een spetterende zondagmiddag in Taste!
 
ZusLive:
De zussen Lisa en Vera Wellink. Vanaf jongs af aan al actief en creatief bezig met muziek maken. Hierin zijn ze beide hun eigen kant op gegaan; Vera afgestudeerd als ondernemend artiest in uitstroom theater en Lisa die de coverband Curls on Fire aanvult met haar toetsen en zang.
 
Met verjaardagen pakten ze al snel de gitaar erbij om samen wat nummers te spelen. Tot het een avond zo erg uit de hand liep dat ze het er definitief over eens waren om samen een akoestisch duo te vormen.
 
Met hun muzikale achtergronden, ervaring en verbonden als zussen is het plaatje compleet! De covers zijn naar onze eigen vorm aangepast, van meezingers voor jong en oud tot een gevoelige plaat... Enkel met 1 piano, 1 gitaar en twee stemmen.
 
Samen met de gezelligheid die ze graag meebrengen naar ieder ander feestje willen de dames graag mooie optredens neer zetten!
 
Aanvang 16:00 uur
Entree vrij!

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten