Covid19

Openingstijden IVM aanscherping regels Horeca:


Vrijdag van 18:00 - 22:00
Zaterdag van 18:00 tot 22:00 uur
Zondag van 14:00 tot 22:00 uur

Op dit moment zien wij het liefst, dus is het ook van ons een dringend advies, om bij binnekomst een mondkapje te dragen. Als u eenmaal op uw plekje zit mag deze uiteraard af. Wij serveren aan tafel. Moet u even naar het toilet of wilt u buiten roken, vertrekt u, dan graag bij het verplaatsen binnen Taste even weer uw mondkapje op. Wij kunnen en zullen u niets verplichten, we hopen alleen dat u samen met ons de regels respecteert en we zo samen Corona de baas worden. We zorgen er zo in ieder geval voor dat we ons uiterste best doen bij Taste besmettingen te voorkomen.

TASTE HUISREGELS IN VERBAND MET CORONA

  • HOUD TEN ALLE TIJDEN 1,5 METER AFSTAND!!!
  • BIJ BINNENKOMST UW HANDEN DESINFECTEREN EN MELD JE AAN DE BAR
  • OOK TERRASBEZOEKERS MELDEN ZICH AAN DE BAR
  • TOILETBEZOEK: ER MAG 1 PERSOON NAAR BOVEN, HAAL DE BACKSTAGEPAS AAN DE BAR EN LEVER DEZE WEER IN NA UW TOILTETBEZOEK
  • ER MOGEN 2 PERSONEN AAN 1 TAFELTJE ZITTEN ZONDER 1,5 M AFSTAND. FAMILIES UIT 1 HUISHOUDEN MOGEN MET MEER AAN 1 TAFEL MITS DIT VOORAF GEMELD IS!
  • NA TOILETBEZOEK UW HANDEN GOED WASSEN
  • VOLG ALTIJD DE AANWIJZINGEN OP VAN HET PERSONEEL
  • WEES LIEF VOOR ELKAAR EN HOU REKENING MET ELKAAR, HEB BEGRIP VOOR ELKAAR

OMDAT WIJ BIJ LANGE NA NOG NIET KOSTENDEKKEND KUNNEN WERKEN, STAAT ER EEN FOOIENPOT/POT VRIJWILLIGE BIJDRAGE OP DE BAR. U MAG UW FOOI UITERAARD OOK PINNEN

WIJ NEMEN HET RECHT, INDIEN U ZICH NIET AAN DEZE REGELS HOUDT, U VRIENDELIJK DOCH DRINGEND TE VERZOEKEN ONZE KROEG TE VERLATEN. NIET OMDAT WIJ VERVELEND WILLEN DOEN, MAAR OMDAT HET ANDERS NIET MOGELIJK IS DEZE KROEG OPEN TE HOUDEN IN DEZE MOEILIJKE TIJDEN EN SITUATIE. HET HOUDT DAN NAMELIJK IN DAT U ONZE INKOMSTEN IN GEVAAR BRENGT OF DAT WIJ DOOR U WEER MOETEN SLUITEN OF EEN BOETE RISKEREN.

WE MOETEN HET  SAMEN DOEN!!!

Tevens kunt u ons nog steeds steunen middels ons crowdfundhttps://www.gofundme.com/manage/wegens-corona-gesloten-save-rockcafe-taste

Want we zijn er echt oprecht nog lang niet! En voor nu is ieder dubbeltje er 1. Voorlopig draaien we op 30% van onze omzet. In Taste passen nog 22 mensen omdat we de 1,5 meter strak hanteren! We mogen waarschijnlijk buiten een winterterras voeren, dat scheelt al een klein beetje, maar is weer een hele grote investering (professionele partytent, heaters, sluis aanbouwen) We WILLEN overleven, als straks alles weer normaal is, dat we weer dat podium zijn met fijne bands, KUDO avonden, theateravonden, pubquizavonden, vinylavonden etc etc. Dus vergeet ons alstjeblieft niet, want het is oprecht zwaar. We knokken door, proberen ondanks Corona en ondanks de broodnodige regels toch nog leuke dingen te organiseren. De hele zomer hebben we zondags op het terras livemuziek georganiseerd, we zijn weer van plan pubquizen voor teams van twee te organiseren (en dat lukt als we het verdelen over twee avonden)
Corona is nog lang niet verdwenen en om alles te kunnen blijven realiseren hebben we ieder dubbeltje keihard nodig.
Vergeet ons niet!!!
❤ Roland en Marion  -  Stay Safe!
 

Social Links

 

Social Links