PUBQUIZ en TAPAS

PERSONEELSFEESTJE  -  TEAMUITJE  -  VRIENDENUITJE

(voor groepen van 15 tot 30 personen)

 

Denkt u alles over Nederland te weten. En weet u bijvoorbeeld ook welk land een vierkante vlag heeft…… of hoeveel wenkbrauwen Bert en Ernie samen hebben?

 

Een pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment de juiste feitjes en weetjes uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat een pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw en op elk niveau.

 

We spelen drie keer drie ronden en in de twee pauzes wordt een overheerlijke en ruim gevulde tapastoren gepresenteerd. Hoe leuk is dat,  voor ieder wat wils, quizzen en ondertussen warme en koude tapas.

 

Iedere ronde bevat verschillende vragen. Sport, TV, film, plaatjesronden, muziekronden, aardrijkskunde, een actuele ronde…..... er kan echt van alles voorbijkomen. Hilariteit en plezier staan voorop en de  “oh ja momenten”  vliegen u om de oren.

 

Het winnende team krijgt uiteraard eeuwige roem, maar ook een leuke attentie. Een meer dan gezellig team- personeels- of vriendenuitje.

 

Informeer bij Marion naar de mogelijkheden.

Bel:  06 526 467 66 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Upcoming

TASTE LIVE met: JPR STRINXBAND

01-02-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links