Taste Live

Evenement 

Titel:
METAL KUDO
Wanneer:
23.09.2017 20.00 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

KOM UIT DE OEFENRUIMTE AVOND

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen   * een try out willen doen   * zichzelf graag willen presenteren   * podiumervaring op willen doen   *gewoon graag willen spelen.

Eenmaal per jaar houden we speciaal voor MetalBands een extra KUDO!!! Dus dan ook echt alleen maar metalbands!!! 

Metalliefhebbers, we presenteren u maar liefst 4 bands!!! Komt allen!

 

 Met deze keer:

DERIVATION

Derivation is opgericht in 2014 door zanger Martijn Jungschläger en gitarist Ben Dijkstra. Met het vinden van drummer Ruup Alta, toetsenist Wietse Braam en bassist Alex van den Heuvel is de band compleet. 
Derivation is direct in Delft de oefenruimte in gedoken om de eerste demo te schrijven. Verkrijgbaar op ReverbNation.

Derivation kan worden beschreven als een symfonische metal band. In oktober 2015 is Derivation begonnen met het eerste optreden waar hopelijk nog velen zullen volgen!

NEFALEM

Nefalem, een Grunge Metal Band uit Arnhem. Een zeer energieke band, met de nodige muzikale- en podiumervaring. Hun motivatie zit het in het live spelen van volledig eigen repertoire, liefhebbers verrassen, voetjes van de vloer of uit hun plaat laten gaan, daar worden ze gewoon heel blij van we wel uit.

 

FACING THE MADNESS

Facing the madness komt voort uit leden van voormalige bands Chaos Rising, The 8th Sin and Drownfall. De leden gingen eind 2009 de oefenruimte en gebruikten ongeveer een jaar voor het creëren van een aantal vette tracks. Na deze periode volgenden vrij snel een reeks van optredens met bekende (inter)nationale bands.

Verschillende muzikanten verruilden hun plek in de band. Vanwege verschil van mening en inzicht verliet Eric Bakker in 2012 de band en nam Guermo Kelly zijn plek in als zanger. Kort daarop besloot Lorenzo ook te stoppen. Patrick nam plaats achter de trommels en in 2013 werd Bob Rosier het nieuwe gezicht als frontman van de band. Begin Januari 2017 werd de formatie uitgebreid met gitarist Rients, die drie jaar daarvoor stopte als lead gitarist van de Metallica tribute band Hammer of Justice. De muziek van Facing de Madness omschrijft zich als melodische Death Metal, waar steeds meer hardcore invloeden in te ontdekken zijn.

 

RISE ABOVE

Rise Above is een hardcore band opgericht in 2012 en ontstaan uit de restanten van Crawfish.

De band bestaat uit leden die al de nodige bagage met zich mee torsen. Zo speelden of spelen ze oa in bands als Disabuse , Winterswijx Chaos Front , Cry of Terror , Cold Impact en Bateren. De stijl van de band is te omschrijven als hardcore met een dikke metal saus en een laagje stoner. In 2016 brachten ze een cd uit genaamd "all that is solid , melts into air " opgenomen , gemixt en gemasterd in de Winterswijkse White Noise studio's van Marlon Wolterinck. De cd werd uitgebracht op het Friese Big Bad Wolf records / metalization 

Rise Above is ook betrokken bij verschillende organisaties zoals bv Sea Shepherd

 

AANVANG: STIPT 20:00 uur

 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten