Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
02.12.2017 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2018 (26 mei 2018) mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden. 

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer: 

THE BREE

The Bree is geen nieuwkomer op de KUDO avonden, ze speelden al op één van de eerste KUDO's. Maar met  2 nieuwe ervaren muzikanten slaat THE BREE een hele nieuwe weg in!!

Eind 2016 is het THE BREE gelukt om hun formatie flink te versterken! Momenteel wordt er volop gerepeteerd en gewerkt aan nieuwe nummers. De nieuwe bezetting maakt duidelijk dat de band ambities heeft, dat ze willen groeien en vooral dat ze erg veel plezier beleven aan het maken van muziek.

De nieuwe nummers sluiten perfect aan bij de sound van The Bree, met o.a. pop, soul en rock invloeden. In April 2017 zullen er voor het eerst studio opnames gemaakt worden, en in Mei 2017 staat de nieuwe formatie o.a. op HootchieKoo in Varsseveld.

In 2017 zal The Bree eerst enkele try-out optredens gaan doen, en daarna zal er met regelmaat worden opgetreden.

Check-it & you'll love it!

De vernieuwde band bestaat uit: Drum: Remco Kelderman,  Bas: Jasper Ebben,  Piano/Toetsen/Gitaar: Maarten van Rassum, Sologitaar: Clemens Lievers, Gitaar/ zang: Mike Mendels

 

THE PITT

The Pitt is een energieke 5 mans coverband uit de regio Zutphen-Eibergen. De band speelt merendeels bekende rock en pop nummers vanaf de jaren zestig tot en met heden, onder meer van The Rolling Stones, TheKinks, Eric Clapton, Golden Earring, ZZ Top etc.

Opgericht eind 2012 en na wat wisselingen in de bezetting, speelt de band vanaf november 2015 in de huidige samenstelling met zanger Caro Janischka, drummer Dyon Wiegerinck, basgitarist Hans Koeman en de gitaristen André Harmsen en Kick. Hoewel The Pitt een dus nog relatief “jonge” band is, hebben de leden al wel de nodige muzikale en podium ervaring opgedaan.

De band is dan ook inmiddels een rockende machine. 

 

Twisted Anansie

Twisted Anansie, een band die nummers van, hoe kan het ook anders, Skunk Anansie speelt. Ze komen uit de omgeving van Markelo en staan klaar op het podiumte gaan knallen!De band bestaat uit drums, bas, twee gitaristen en een zangeres met een dijk van een stem.


Aanvang: 21:30

ENTREE VRIJ

 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten