Taste Live

Evenement 

Titel:
BOKBIERFEEST met: RAY BENZ and FRIENDS (m.m.v. Alan Gascoigne, Jan Kolkman en Marco van der Aar
Wanneer:
06.10.2017 22.00 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

RAY BENZ

 

Ray Benz en Friends bij Rock Cafe Taste Groenlo (met medewerking van o.a Alan Gascoigne, Jan Kolkman en Marco van der Aar.)

Op 6 oktober zullen de mannen van Ray Benz uit Lichtenvoorde een fantastische muzikale avond gaan verzorgen bij Taste. Speciaal voor deze avond nemen ze enkele van hun muzikale vrienden mee!
Ray Benz is een band bestaande uit gelouterde muzikanten, sinds de jaren ’80 actief in de muziek, die eigen werk spelen. In 2015 leverden ze een cd af getiteld ‘About Time.’ Dit najaar gaat de band een EP opnemen met nieuw repertoire. 

Ray Benz is; Zang/Gitaar: Menoedj Girbaran, Gitaar/zang: Leon Venderbosch, Drums/zang: Rob Tenten, Bas/zang: Martin Hummelink. De band wordt vaak ondersteund door Henry Wolters of Daniel van de Graaf op Keyboards/Hammond

De band zal deze avond eigen nummers spelen aangevuld met samengesteld repertoire vertolkt door muzikale vrienden:

Alan Gascoigne, Jan Kolkman en Marco van der Aar.


Alan Gascoigne: Bekend van Normaal, White Heat en Tim Disney Band. Veelzijdig gitaarspel met als specialiteit Lapsteel en Slide guitar. Dit zal op deze avond dan ook veelvuldig te bekijken en te beluisteren zijn. Met zijn nieuwe Gascoigne’s Quartet brengt hij deze avond een mooi repertoire dat als Blues/Rock gekenmerkt kan worden

Jan Kolkman: Eveneens bekend als gitarist van Normaal, verder van de Heinoos en tegenwoordig natuurlijk Old Ni-js. Muzikale duizendpoot en gitarendokter, rocker bij uitstek. Zal deze avond samen met de boyz van Ray Benz een mooie pot gitaarspel laten horen!

Marco van der Aar: De man met de gouden rockstrot uit Varsseveld. Grote man achter het upcoming festival Hootchie Koe en bekend van bands als Soylent Green, Bull-It en Underplugged. Geen man kan rocknummers vertolken als Marco. Deze avond nummers van een oude Rocklegende.
 

AANVANG : 22:00

ENTREE: VRIJ

 

 

 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten