Taste Live

Evenement 

Titel:
TASTE LIVE met: JOOST DE LANGE EN BAND !!!
Wanneer:
07.04.2018 22.00 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

De uit Antwerpen afkomstige 3-mans formatie de Rock/Blues Experience van de gitaarvirtuoos Joost de Lange is een graag geziene gast in het rock/blues-circuit in zowel Nederland als België en heeft een groot aantal optredens achter de rug met veel en enthousiast publiek. Ze bieden een onvervalst rock/blues-optreden van hoge kwaliteit met veel eigen werk, afgewisseld met covers van oa. Jimmi Hendrix, Rory Gallagher etc. (of eventueel een complete Rory-set).

Joost & band hebben een grote en nog steeds groeiende fanbase; ze hebben een prima reputatie vanwege hun live-shows, waar de passie en energie vanaf spatten. De band staat geregeld op festivals en Bluesnights; ze stonden afgelopen jaar voor veel publiek op oa. het Blues/Rock Festival ‘Oppe Ruiver’ met oa Ten Years After, Big Rivers Dordrecht, Drijf In Blues Giethoorn en Alkmaar Blues Express.

Groenlo en omgeving is voor de band een bekend gebied, ze speelden er eerder in oa. Schiller in Aalten, Bluesnight Westendorp en in de nazomer nog in De DRU in Ulft samen met Ryan McGarvey. De fans zullen de band dan ook zeker weer weten te vinden.  Voor komend voorjaar staan oa. Blues/Rock ‘Oppe Ruiver’ in Reuver met King King, Ben Poole en Henrik Freischlader, de International Rory Gallagher Tribute in Wijk aan Zee en ook More Blues op het programma.

Begin 2017 hebben ze de release van een nieuwe live-CD, het 5e album met opnieuw veel eigen werk; de release zal gepaard gaan met de nodige promo, waaronder reviews/artikelen in de Bliueskrant, Bluesmagazine etc. De vorige CD Magic Crow verscheen in 2014; een CD met een stevige rock/blues-sound die niet alleen prima is om naar te luisteren, maar zich ook uitstekend leent voor live-optredens.Op de website http://www.joostdelange-rbe.com/nl/ zijn een aantal nummers en teasers te beluisteren en is nog verdere info over de band te vinden.


Facebook: https://www.facebook.com/joostdelangeRBE/?ref=br_rs&pnref=lhc

Video's:
https://www.youtube.com/watch?v=A-qZ3W45n1Q

https://www.youtube.com/watch?v=FqE0ABe_KaQ

https://www.youtube.com/watch?v=0UEfU06h3XM

https://www.youtube.com/watch?v=EHF52f3du7M

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten