Taste Live

Evenement 

Titel:
TASTE LIVE MET: THE SHARPEES (with Brendan Oneill, Rory Gallagher's latest drummer)
Wanneer:
27.01.2018 22.00 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

The Sharpees, de band die momenteel speelt met de drummer van Rory Gallagher (1981-1991) en een bekende Engelse band uit de jaren tachtig is, komen deze zaterdag, inmiddels al weer voor de vierde keer, naar Taste.

Al vanaf 2004 toert de herboren band uit de eighties vol overgave door half Europa met niet zelden weekenden met optredens in meerdere landen. Nederland is één van hun favorieten en met Taste is een meer dan vriendschappelijke band ontstaan. Veel blues en rock liefhebbers zullen The Sharpees al eens live gezien hebben. Reden genoeg om ze opnieuw mee te maken in Groenlo. Voor de fans zal deze avond zeker weer de happening van het weekend zijn en degenen die The Sharpees nog niet kennen; zij zullen aangenaam verrast zijn en op een heerlijke avond getrakteerd worden!


Het Britse trio brengt swingende blues, rock en boogie uit de sixties ten gehore. De ongepolijste sound en enorme spontaniteit van de band doen de Britse blues jaren met sixties invloeden voor één avond volledig herleven. Een top rhythm & blues/rock/guitar-band. Het repertoire is gebaseerd op de muziek van o.a.; Rory Gallagher, Tom Petty, Dr. Feelgood, George Thorogood en The Stones. 

De entree is vrij en ze trappen af om 22:00

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten