Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
03.02.2018 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

 

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2018 (26 mei 2018) mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden. 

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer: 
 


HADOCK

Een nieuwe rockband uit Eibergen met muzikanten uit de gelederen van o.a Krakatoe, Symmetry, Sixpack en The Marshalls en ze staan garant voor een stevig stukje rock! Zo zullen er nummers voorbij komen van bijvoorbeeld Triggerfinger, Audioslave  Queens of the Stoneage en vele anderen.

 


JANKITY

Een rockband uit de regio Arnhem - Nijmegen. In de bezetting van twee gitaren, bas, drums en zang speelt de band alleen eigen materiaal: rockmuziek waarin heden en verleden samenkomen. Puur, onversneden, vol energie en emotie. Stuwende drums, pompende bas, ongepolijste gitaren en gloedvolle zang staan garant voor puur rockplezier. Bezetting: Ronnie van Silfhout: bas Jack Winckelmolen: gitaar Jos Hammink: drums Harry Gubbels: gitaar Thamar Elissen: zang

 

THE VAULT

The Vault is een een pop/rockband met een grote diversiteit aan covers. Drie jaar geleden zijn ze begonnen met Willeke op gitaar, Timo achter de drums en Dinise als zangeres van de band. Sinds afgelopen zomer hebben bassist Lucas en gitariste Lobke zich bij hen gevoegd en zijn ze helemaal compleet. De band krijgt begeleiding van Leon Venderbosch op muziekschool Boogiewoogie waar ze al vanaf het begin met veel plezier mogen repeteren. Heerlijk, een typische KUDO band!
 

Aanvang 21:30
Entree Vrij

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten