Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
17.03.2018 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

 
De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2018 (26 mei 2018) mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden. 

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer: 
 

De Materie

We schrijven 2008. Na een tijdje Engelstalige liedjes te hebben gemaakt, besluiten Jack Kaat en Peter de Kok dat dit een doodlopende weg is. Beide hebben Nederlands gestudeerd en beide komen tot de conclusie dat het Nederlands een prima taal is om in te zingen. De Materie is daarmee een feit.

Vandaag de dag bestaat De Materie uit ; Erik de Geest, Erwin Lentze, Jack Kaat, Peter de Kok en Tony Tati.

Melodieuze liedjes ondersteund door structuren die uit de Krautrock afkomstig zijn, driestemmige zang en een bij vlagen gierende dialoog tussen  jaren zeventig synths en leadgitaar. De Materie heeft een volstrekt eigen geluid ontwikkeld dat door veel mensen wordt gewaardeerd. Fijne optredens op festivals (Amersfoort, Harderwijk, Sonsbeek Theater Avenue) en in muziekcafés in het hele land zijn de resultaten van een band in opkomst. Met fans in Zuid Afrika, Canada, Duitsland, Oekraine, Israël en Vlaanderen.  Een optreden van De Materie is een optreden van een ongewone band, met ongewone liedjes maar met een bijzondere uitstraling. Invloeden? Denk aan Luxemburg, Nick Cave, Peter Koelewijn en hier en daar wat Hawkwind.

 

DRECKNECK

 
Rauw, puur en energiek!
Dreckneck is in november 2015 ontstaan in de kroeg in Eibergen, toen Harm en Gijs besloten dat het hoog tijd was om samen eens een flinke portie rock te gaan spelen. Omdat elke band een goede drummer nodig heeft, werd met Tinus een trio gevormd. Niet veel later werden in een schuur op de Duitse grens de eerste fuzzy akkoorden van Dreckneck aangeslagen.
 
In april 2017 heeft de band zijn eerste EP “Dreckneck” uitgebracht, waarop invloeden uit Stoner, Doom en stevige Blues te horen zijn. Uptempo rock, afgewisseld met bijna dansbare grooves. Geschikt voor zowel headbangers als mensen die met de voetjes van de vloer willen. Houd je van bands als Kyuss, Orange Goblin en Queens of the Stone Age? Dan mag je Dreckneck niet missen!
 
Bandleden
Harm Pelle Guitar / Vocals
Martijn “Tinus” te Biesebeek Drums / backing vocals
Gijs Startman Bass / backing vocals
 
Aanvang: 21:30
Entree: VRIJ
 
 
 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten