Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
21.04.2018 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

 
De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2018 (26 mei 2018) mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden. 

Dus kom je band massaal supporten!
Met deze keer: 
 

RIPLEY

 
Ripley is een rockformatie uit de Achterhoek. De muziek is divers en leunt aan de ene kant tegen de blues en aan de andere kant tegen de (hard)rock. Vandaar dat nummers van bijvoorbeeld Thin Lizzy, Rory Gallagher en The Cult onderdeel uitmaken van een setlist die voornamelijk bestaat uit covers die kenmerkend zijn voor de muziek van Ripley. De meeste leden van Ripley hebben allen flink wat ervaring in diverse muziekrichtingen, maar hebben elkaar in de rock gevonden.

 

SIBERIA

 
SIBERIA is een band uit Arnhem/Herwen, opgericht in het voorjaar van 2013. De band bestaat uit zanger Jasper Gobes, gitaristen Marijn Gobes en David Niessen en drummer Roy Gerritsen.
 
Wie luistert naar SIBERIA hoort Indy rock met een zeer eigen geluid. SIBERIA maakt pakkende nummers die de luisteraar goed kunnen meenemen op de teksten van Jasper, die teruggrijpen op eigen ervaringen en de mens-eigen conflicten. Het geluid is vol en romig met een rauw en soms donker randje. Het publiek kan rekenen op een originele sound en fijne sfeer die de band op het podium neerzet.“Volwassen nummers met een eigen smaak die een ieder zal verrassen”
 
 

GRAVITY

Gravity is een female fronted hardrock metal coverband uit het oosten des lands. Enthousiasme en plezier zijn woorden die ons op het lijf geschreven staan. Heerlijke niet alledaagse jaren 80 rocknummers worden met heel veel plezier gebracht, waarbij het van het podium af spat!!

 

AANVANG 21:30

ENTREE VRIJ

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten