Taste Live

Evenement 

Titel:
PINKSTERLIVE met: De BÖSSELS!! (Met Rick Manuel)
Wanneer:
20.05.2018 22.00 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

The Bössels

Toen gitarist/zanger Rick Manuel in het voorjaar 2016 gebeld werd of hij wilde komen spelen op Mañana Mañana was zijn eerste reactie: “ik heb helemaal geen band”. Het antwoord was heel simpel: “dan richt d’r moar één op”. En daar sta je dan, als Rick Manuel Trio in de programmering van Mañana Mañana … zonder band.

Na wat heen en weer bellen waren er al snel een drummer (Tonnie Elferink, ook uit Diepenheim) en bassist (Bert ‘Qbus’ van Dijk, Vorden) gevonden en kon er geoefend worden. Wel werd er kort voor het optreden een mooiere naam bedacht: the Bössels. Er kwam een mogelijkheid om de week ervoor nog even twee keer op Oerol te spelen, een mooie try out voor Mañana Mañana. Na het optreden namen ze afscheid, maar wel met de afspraak om ooit nog een keer samen te spelen.

In het najaar werd de draad weer opgepakt, maar wel aangevuld met een extra gitarist (Rob Wielens, Haaksbergen). De muziekstijl is het beste te omschrijven als Southern Bluesrock, met nummers van o.a. the Allman Brothers, Rory Gallaghar en Lynyrd Skynyrd, lekker stevig met flitsende gitaarsolo’s.

 

Rick Manuel – gitaar/zang 
Rob Wielens – gitaar 
Bert ‘Qbus’ van Dijk – basgitaar/zang 
Tonnie Elferink – drums/zang

 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten