Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
17.11.2018 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2019 mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden. 

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer: 

CRAZYHABIT

Crazy Habits speelt voornamelijk eigen werk, melodieuze rock/pop nummers met actuele maatschappelijke onderwerpen maar ook lekkere gekke nummers over liefde, vriendschap en verraad, dit alles wel met een grote knipoog. Live is Crazyhabits vaak te vinden op verschillende podia in Nederland, in de agenda op facebook staan alle concerten vermeld.

 

LEUCK

Leuck bestaat in een verschillende aantal bezettingen al een aantal jaren. Zangeres Martine en drummer Anton zijn vanaf het begin bij de band betrokken. Sinds juni 2016 bestaat de band uit Martine Mulder (zang), Eric Arts (gitaar) John Langenberg (zang/gitaar), Anton de Vent (drums) en Hans Rouwenhorst (bas). 

Leuck is een coverband uit de wijde omgeving van Deventer en speelt voornamelijk “Classic Rock” nummers uit de jaren 60-90 met een eigen “Leuck” interpretatie. De meeste nummers zijn Engelstalig (o.a. Janis Joplin, Pink Floyd, AC/DC, Robert Palmer, Radiohead, Kings of Leon) maar ook nummers van o.a. De Dijk, The Scene en Van Dik Hout staan op het repertoire van circa 50 nummers.  

Martine is de frontlady van de band en zanger/gitarist John neemt een aantal onvervalste bluesnummers (o.a. Albert King/Gary Moore) voor zijn rekening.

 

Hun motto: Jullie een leuke avond, zij een leuke avond!

 

CLAUS

Drie muzikanten smeedden hun eigen koppige CLAUS  Stijl: Energie, afwisseling, drukte en een verbaasde melodische noot. Korte krachtige nummers met maximale dynamiek. Knallen, zweten, stampen, dat is wat CLAUS doet!CLAUS speelt gepeperde indie rock, als je een stijl nodig hebt. CLAUS schrijft altijd nieuw materiaal en staat regelmatig op de planken. CLAUS neemt graag stapels vrienden mee.

 

 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten