Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
23.03.2019 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen

* een try out willen doen

* zichzelf graag willen presenteren

* podiumervaring op willen doen 

*gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2019 mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden.  Dus kom je band massaal supporten!

 

Met deze keer: 

Explict Content

Explicit Content is een pop/rock coverband uit de Achterhoek. Ze komen allemaal uit de omgeving van olburgen. Bas Schippers (drums), Dave Gabeler (gitaar), Hans van der Weegen (basgitaar) en Anneliese Brussaard (zang). Het repertoire varieert van Amy Macdonald tot de Foo Fighters, van The Golden Earring tot Anouk en van Soundgarden tot Survivor.
Explicit Content is ontstaan na Niesselt Valley Pop 2016 in Olburgen, waar muzikanten uit de omgeving in wisselende samenstelling een avondvullend programma verzorgden. Daar hadden ze hun eerste podiumervaring en dat beviel goed. Ze besloten zelf een bandje op te richten. Twee jaar later hebben ze een setlist van meer dan 30 nummers, die nog steeds groeit, en daar zijn ze best trots op!


Counterintuitive

Counterintuitive is een band uit Hengelo en Deventer en onze leden zijn 25 en 29 jaar. Ondanks dat we al een paar jaar bezig zijn met repeteren hebben we slechts 1 optreden gehad. Onze invloeden zijn bands als Muse, Blink 182, Wolfmother en The Wombats en absurde humor. We spelen eigen werk maar voor een lading bier en M&M's kunnen we wel wat covers er tussen gooien.


Maandverband

De Band van Stef Manuel! Onvervalste Rock and Roll met een flinke dosis humor

 

 

 

 

 

                

 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten