Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
23.02.2019 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2019  mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden. 

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer: 

 

JANKITY

Voor de tweede keer op een KUDO. De eerste keer, februari 2018, beviel ze zo goed, en dat was overigens wederzijds, dat ze graag weer wilden komen. Met een dame met een dijk van een stem!!  Een rockband uit de regio Arnhem - Nijmegen. In de bezetting van twee gitaren, bas, drums en zang speelt de band alleen eigen materiaal: rockmuziek waarin heden en verleden samenkomen. Puur, onversneden, vol energie en emotie. Stuwende drums, pompende bas, ongepolijste gitaren en gloedvolle zang staan garant voor puur rockplezier. Bezetting: Ronnie van Silfhout: bas Jack Winckelmolen: gitaar Jos Hammink: drums Harry Gubbels: gitaar Thamar Elissen: zang

 

WARROW

Een Achterhoekse dialect band die uit het leven gegrepen teksten en muziek vertolkt in een uniek jasje van rock en blues. Tekstschrijver/oprichter Eric Heutinck die een passie heeft om muziek te schrijven en te zingen is al van af 2004 met dialect muziek bezig en is de oprichter van de band Waroww en heeft tot op heden verschillende bezettingen gehad met Waroww. In 2010 heeft Waroww een CD met 3 nummers opgenomen voor het goede doel KIKA. Eric heeft voor de huidige bezetting van Waroww gekozen om zijn eigentijdse muziek met veel passie en humor in een bijzonder jasje te stoppen met deze muzikanten.

 

 
EXIT THE HIVE

Exit the Hive maakt Fusion/Alternative, met teksten vanuit een kritisch oogpunt naar politiek en maatschappij.
In Februari 2016 mocht de band vanwege hun energieke en unieke sound zich de winnaar van de Grote Prijs van Twente noemen. Exit The Hive heeft op een aantal kleine festivals gestaan zoals HobNob en Beapop. Ze stonden in de finale van het Studenten Band Festival in Hedon, in Willemeen Arnhem en De Spieghel in Groningen voor ROC Roadtrip en in ATAK tijdens Winteroffensief.
Exit The Hive is bezig met hun eerste EP.

 

Aanvang: 21:30
Entree: Vrij

 

 

 
 

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten