Taste Live

Evenement 

Titel:
(Konings) KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte) met: ROCKFORD - THE UPPERCATS - THEY'RE RED HOT
Wanneer:
27.04.2019 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer:


THEY'RE RED HOT

They’re Red Hot’ is een Red Hot Chili Peppers tribute band met leden uit Limburg en Gelderland. Vier enthousiaste muzikanten willen de live-ervaring zo echt mogelijk neerzetten met zowel nieuwe hits als pure klassiekers, afgewisseld met geïmproviseerde jamsessies. Verwacht funk, groove en Red Hot!

 

Rockford

Het wordt knallen met deze heerlijke postgrunge rock! Ze zijn pas kort samen maar kennen elkaar al heel lang: Rockford. De band is ontstaan na het uiteenvallen van Cape (Canaveral), Whyne en The Exploding Shetland Ponies. Dit powertrio staat samen, dit is wel een klein gokje, voor zo’n 50 jaar ervaring en dat is te horen! 
Verwacht een band die hun instrumenten beheersen en nooit minder dan degelijke songs zullen schrijven. Gaat deze nieuwe formatie Nederland dan eindelijk veroveren? Rockford is genoemd naar de geboorteplaats van leadzanger/gitarist Niels Schmitz. De stijl is te omschrijven als een sexy mix van rock, stoner en een beetje funk.

 

THE UPPERCATS

Het is het jaar 2016, en er vinden veel bijzondere gebeurtenissen plaats; Nederland bereikt het aantal van 17 miljoen inwoners, Max Verstappen wint als eerste Nederlander een Formule 1 Grand-Prix en Oekraïne  wint het Eurovisie Songfestival.

Maar dit alles staat in schril contrast tot wat er in de Gelderse Achterhoek gebeurt…Aan een ronde cafétafel met ouderwets Perzisch kleed wordt een nieuwe rockband opgericht:

De band, bestaande uit gelouterde, talentvolle, ervaren en goed uitziende muzikanten uit de omgeving van het Gelderse Hengelo, weet al snel welke richting het op wil: Rechttoe – Rechtaan, het podium op, om rock-classics ten gehore te brengen. Er wordt een lijst met nummers opgesteld met enkel en alleen rockende gitaren, een pompende bas, stampende drums en opzwepende zanglijnen.

Het idee achter de band is simpel; heerlijke en overbekende rocknummers voor jong en oud, waarbij iedereen uit zijn plaat kan gaan.

Dus om een lang verhaal kort te maken;
The Uppercats  -  “Rock classics van A(erosmith) tot Z(Z)-Top”

 

Aanvang: 21:30
Entree: Vrij

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten