Taste Live

Evenement 

Titel:
TASTE'S CCC IN COMBINATION EVENING met: CLAUS - CONCOCTION - de CRISIS
Wanneer:
02.02.2019 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

3 bands, alles met een C, toeval?
Daarom CCC in COMBINATION!
CLAUS, CONCOCTION en de CRISIS!
 
Bands waar we steeds maar niet aan toe kwamen om te boeken door het drukke programma van Taste, maar die we wel enorm graag wilden boeken. 3 bands, geen entree, een fijn muzikaal feestje!!! Wij zijn er heeeeeel blij mee!!
 
 

CONCOCTION

Pittig. Puntig. Psycho-surf!
Spring op je surfplank of pak nog een bier. Je gaat hoe dan ook kop onder in een zee van surf, garage en hot rod rock. Dus het beste van The Ghastly Ones, The Anacondas, Man Or Astro-Man? en The Apemen, aangevuld met mind blowing brouwsels uit eigen koker. Kortom, een merkwaardige mix van fijne dingen.
 

 

de CRISIS

Een retropunkwaverock-band uit de stad met misschien wel de rijkste punkhistorie van Nederland: Arnhem. Met roots in de do-it-yourself periode spelen zij eigentijdse, eigenzinnige, lekker raggende versies van nummers uit lang vervlogen tijden die nog steeds het bloed sneller laten stromen.
Een feest van herkenning voor (punk)rock liefhebbers! Rauw en recht uit het hart! Op het repertoire staan covers van onder andere The Damned, The Sex Pistols, Iggy Pop & the Stooges, The Sound en The Stranglers.
 

CLAUS

Drie muzikanten smeedden hun eigen koppige CLAUS Stijl: Energie, afwisseling, drukte en een verbaasde melodische noot. Korte krachtige nummers met maximale dynamiek. Knallen, zweten, stampen, dat is wat CLAUS doet!CLAUS speelt gepeperde indie rock, als je een stijl nodig hebt. CLAUS schrijft altijd nieuw materiaal en staat regelmatig op de planken. CLAUS neemt graag stapels vrienden mee.
 
AANVANG 21:30
ENTREE VRIJ

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten