Taste Live

Evenement 

Titel:
TASTE LIVE: CONCOCTION en DE CRISIS
Wanneer:
02.02.2019 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

Bands waar we steeds maar niet aan toe kwamen om te boeken door het drukke programma van Taste, maar die we wel enorm graag wilden boeken. 2 bands, geen entree, een fijn muzikaal feestje!!! Wij zijn er heeeeeel blij mee!!


Concoction

Pittig. Puntig. Psycho-surf! 
Spring op je surfplank of pak nog een bier. Je gaat hoe dan ook kop onder in een zee van surf, garage en hot rod rock. Dus het beste van The Ghastly Ones, The Anacondas, Man Or Astro-Man? en The Apemen, aangevuld met mind blowing brouwsels uit eigen koker. Kortom, een merkwaardige mix van fijne dingen.De Crisis

Een retropunkwaverock-band uit de stad met misschien wel de rijkste punkhistorie van Nederland: Arnhem.
Met roots in de do-it-yourself periode spelen zij eigentijdse, eigenzinnige, lekker raggende versies van nummers uit lang vervlogen tijden die nog steeds het bloed sneller laten stromen.
Een feest van herkenning voor (punk)rock liefhebbers! Rauw en recht uit het hart! Op het repertoire staan covers van onder andere The Damned, The Sex Pistols, Iggy Pop & the Stooges, The Sound en The Stranglers.
De bandleden zijn door de wol geverfd; zij hebben gespeeld in bands met illustere namen als Prick’s Pride, Anti-Statisch, MBD, TBR, No Sex, Nab Dyspepsia, Dodo’s Revenge, Acts for Soap en De Gelderlanderband.
Nieuwsgierig geworden naar die bak met herrie uut Ernum?
Kijk op www.de-crisis.nl. Of beter nog: bezoek een optreden! Die staan op de site! (Krijg je al het heen-en-weer??)

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2018 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten