Taste Live

KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte) met: THE ROYALTIES - DamagedX - NOCTULUX

Evenement

Titel:
KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte) met: THE ROYALTIES - DamagedX - NOCTULUX
Wanneer:
vr, 17. januari 2020, 21:30 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Evenement Aangepast Veld 1:
4

Omschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:
 
* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.
 
Dus kom je band massaal supporten!
 
Met deze keer:
 

The Royalties

Een nieuwe 4mans-formatie uit Winterswijk. Ze spelen alternatieve rauwe eigen nummers. Ze zijn sinds januari 2018 bij elkaar en er werd al gauw besloten om eigen nummers te maken. Dit resulteerde in augustus tot een opname avond en een EP met zes nummers was een feit. Onder andere te vinden op Spotify: https://open.spotify.com/artist/4zelDVl1f5Q1fn39RWjCna?si=P1Zmg0ScTwSKISUgS9PeHQ
 

2.0

Voorheen the GRiT nu verder als 2.0( twopointo)
2.0 staat bekend om zijn aanstekelijke rockmuziek. Het repertoire van de band is gevarieerd: van klein en ontroerend tot vette, stevige grooverock. Van der Krabben is doorgaans het creatieve brein achter de lyrics en melodielijnen, die vervolgens door de gehele band worden uitgewerkt tot een compleet arrangement in de typische ‘2.0-style’: melodieus opbouwende songs met vaak explosieve refreinen. Live krijg je wat je van 2.0 mag verwachten. De gigs worden energiek en in your face genoemd. Volgens velen is 2.0 een zelfverzekerde band die het publiek van begin tot eind vasthoudt en waarbij het moeilijk is om stil te blijven staan Na het succes van het derde album Lucky 13 heeft ,toen nog,The GRiT na 2015 vooral gewerkt aan nieuw repertoire en regelmatig opgetreden door het gehele land. De afgelopen jaren was de band enkele malen op tour met niemand minder dan de Amerikaanse rockpianist Rich Wyman waarbij ze naast voorprogramma ook begeleidingsband waren. 2.0 staat bekend om zijn aanstekelijke rockmuziek. Het repertoire van de band is gevarieerd: van klein en ontroerend tot vette, stevige Grooverock. 2.0 maakt melodieus opbouwende songs met vaak explosieve refreinen, oftewel het specifieke “2.0-geluid”.
2.0 is:
Michel v/d Krabben - leadvocals, bass
Gertjan Spieker - guitar
Elroy Hasselt-guitar/backing vocals
John Ooms – drums
 

NOCTULUX

Noctulux word in de herfst van 2015 opgericht door Mirjam van der Wel met als doel een aantal nummers die zij geschreven heeft uit te werken en uit te voeren. Maarten Langeree en Ben Bruschke treden bij oprichting toe tot de band. In het begin van 2016 wordt de band Noctulux gedoopt. Dennis Tappij Gielen komt medio 2016 bij de band. Een drummer blijkt moeilijk te vinden. Begin 2017 besluit het kwartet om een album op te nemen waarop, naast Mirjams oorspronkelijke nummers, enkele nummers die door andere bandleden ingebracht zijn, en een enkele nieuwe nummers moeten komen te staan. Wanneer de voorbereidingen voor het album bijna gereed zijn wordt toch nog een drummer gevonden. Michiel Nijs sluit zich half 2017 bij de band aan. Michiel heeft het Noctulux repertoire snel onder de knie en nog geen maand later beginnen de opnames voor het album. Het debuutalbum "From the shadows" wordt aan het begin van 2018 uitgebracht. 

Tenslotte nog een feitje voor de liefhebbers van potjeslatijn: Waar komt de bandnaam vandaan? Noctulux betekent in het Nederlands ‘nachtlicht’. Een woord met een interne tegenspraak die verwijst naar de contrasten in de muziek van Noctulux.  

 
Aanvang: 21:30
Entree: Vrij
 
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

TASTE LIVE met: ACCORDING TO MARY

06-06-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links