Taste Live

KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte) met: DAISY D - IMPOSTER - DENNIS BUITINK

Evenement

Titel:
KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte) met: DAISY D - IMPOSTER - DENNIS BUITINK
Wanneer:
vr, 14. februari 2020, 21:30 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Evenement Aangepast Veld 1:
4

Omschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:
 
* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.
 
Dus kom je band massaal supporten!
 
Met deze keer:
 
 

DAISY D

Daisy-D maakt eigen werk, geinspireerd door bands als o.a. Green Day, Foo Fighters, Queens Of The Stone Age en Muse. 

Live staat Daisy-D voor een stevig stampende sound met een rauw randje en een krachtige melodie op het podium, met een knipoog naar Metal door de virtuose solo's van leadgitarist Chris.

Begin 2019 brengt de Daisy D een nieuwe single uit, opgenomen bij studio Firmpro met producer Florian van Tuijl. Daarna zal de band weer menig podium in Nederland onveilig maken.

Wapenfeiten:
- finale Geheim van Babylon
- finale Kleine Prijs van Nieuwegein
- demo EP "Like I Care"IMPOSTER

“Imposter is een Gelderse rock coverband met een bedrieglijk lekkere sound.
De band speelt op hun eigen gedreven wijze een lekkere mix van stevige & melodieuze rock. Hierbij laten ze mainstream nummers met enige regelmaat los om juist eens een verrassend ander geluid te laten horen. De aanwezigheid van zowel een zangeres als zanger, staat garant voor veel afwisselende stijlen en een diversiteit aan artiesten. Hierbij gaan songs van Pearl Jam, Van Halen, Queen en The Cult, naadloos over in nummers van o.a. Skunk Anansie, Radiohead, Bush en Sass Jordan. Imposter blijft dicht bij de sfeer van de originele songs, maar doet dit wel op geheel eigen wijze.”


DENNIS BUITINK

Dennis Buitink is een veteraan in de muziek, al zou je dat niet zeggen aan de gretigheid waarmee hij speelt. Toch heeft hij als frontman van Achterhoekrockers 'Dat Doe’w' alle hoeken en gaten van Nederland gezien. Later was hij zanger/gitarist van cult-rockers de Kajolo’s, een wisselend gezelschap aan muzikanten met als enige missie het publiek wakker te schudden. Nu treedt Buitink solo op, gewoon een man met een gitaar. En dat is goed, want zo is hij op zijn best. Bij de basis van hoe de nummers geschreven worden. Als verteller van verhalen en rock-’n-rolldromen. 

 

 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

PUBQUIZ OP T TERRAS voor teams van 2

09-08-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links