Taste Live

TASTE LIVE met LABOMBA

Evenement

Titel:
TASTE LIVE met LABOMBA
Wanneer:
za, 31. oktober 2020, 22:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Evenement Aangepast Veld 1:
4

Omschrijving

LaBomba
 
 
LaBomba is een Amerikaans/Nederlands roots/rock trio uit Den Haag.
 
De band heeft een Amerikaanse sound en dat is niet voor niets. Bassist/zanger Dave Bordeaux is er geboren en getogen. Gitarist/zanger Maroen Franse vertrok op zijn 16e naar LA om er gitaar te studeren aan het MIT en kreeg daar les van o.a. Steve Vai en Eddy van Halen. Drummer/zanger Peter Nelissen werkte jarenlang voor het Amerikaanse muziekblad Billboard.
Live spelen de mannen met veel energie en drive waarbij de lead zang wordt verdeeld over de drie. Dat en strakke driestemmige harmony zorgen ook voor die Amerikaanse klank.
De band is een interessante combinatie van ervaring in eerdere bands. Dave is de rocker (Billy The Kid, Mooie Meneren, Diesel). Maroen is de metal head (Roadkill, Winterland) en Peter brengt zijn blues en roots achtergrond mee (Yaya’s, Smokin Cadillac).
 
3 voor 12 noemde de eerste CD “Fresh Loud and Different” een combinatie van de sound van Eddie Vedder en een vroege Aerosmith. Zelf vind de band de muziek en klank gewoon…..LaBomba!
In 2018 is een Live CD Recording Tour begonnen langs diverse podia en festivals en in 2019 komt ook hun 2e studio album uit. Opnames daarvan starten in juli in België met de technici van Triggerfinger.
 
Website: www.labombamusic.nl
Facebook: https://www.facebook.com/LaBomba.Holland/
Aanvang: 22:00
Entree: vrij


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

ZING IN (voor leden) publiek welkom

11-12-2019

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

COM_SPPAGEBUILDER_ADDON_AJAX_CONTACT_CAPTCHA_NOT_INSTALLED

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links