Taste Live

TASTE LIVE met JOOST DE LANGE'S ROCK BLUES EXPERIENCE

Evenement

Titel:
TASTE LIVE met JOOST DE LANGE'S ROCK BLUES EXPERIENCE
Wanneer:
za, 11. januari 2020, 22:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

En hij komt weer!! Trots dat we deze man opnieuw met zijn band in Taste op het podium hebben!
 
Dit Blues/Rock Power Trio is een graag geziene gast in de Nederlandse en Belgische scene. Ze weten iedere gitaarliefhebber steeds weer te raken. Met veel optredens achter de rug op de grotere podia en festivals in Belgie, Nederland en Duitsland heeft de band genoeg ervaring om een stevige show neer te zetten. Tijdens hun live-shows wordt een indrukwekkende mix gespeeld van vooral veel eigen werk en ook nummers van Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan. Weet u meteen in welke hoek u deze mannen muzikaal zoeken kunt.
 
Joost & band hebben een grote en nog steeds groeiende fanbase; ze hebben een prima reputatie vanwege hun live-shows, waar de passie en energie vanaf spatten.
 
Groenlo en omgeving is voor de band een bekend gebied, ze speelden er eerder in oa. Taste (UIteraard) Schiller in Aalten, Bluesnight Westendorp en in de nazomer van 2017 nog in De DRU in Ulft samen met Ryan McGarvey. De fans zullen de band dan ook zeker weer weten te vinden.
 
 
Op de website http://www.joostdelangeband.comindex.php/nl/ zijn een aantal nummers en teasers te beluisteren en is nog verdere info over de band te vinden.
 
AANVANG: 22:00 uur
ENTREE VRIJ


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

TASTE AKOESTISCH met live op t terras: Harry en de Kadavers (alleen toegang op reserveringen)

16-08-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links