Taste Live

KUDO avond GEANNULEERD

Evenement

Titel:
KUDO avond GEANNULEERD
Wanneer:
za, 14. november 2020, 21:30 h
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer: 

 

MANCKH

MANCKH speelt krachtige, harde, compacte, korte, energieke en dynamische eigen nummers aangevuld met teksten handelend over hedendaagse onderwerpen, soms autobiografisch, soms fictie, maar wel realistisch. Dat is MANCKH.

De eerste contacten en zang repetities begonnen eind oktober 2017 met Henri en Seb. Twee weken later voegde Bob zich toe tot Manckh, nadat hij opnamen van de zang repetities had beluisterd. Begin maart 2018 zijn we maar eens wat gaan proberen in de oefenruimte. De contouren kwamen daar tot leven en werden gecompleteerd toen Bram medio september 2018 zich tot Manckh voegde.

Kortom, een band met verschillende stijlen, gevoed door verschillende muziek smaken dat samengesmolten is tot een coherent geheel.
Music for your ears!

  

EGOTWISTER

EgoTwister is een 5-koppige melodieuze hardrockband met een duidelijk eigen geluid. Het stevige repertoire van de band is vol vette grooves, stevige riffs, veel variatie, en de inspiratie blijkt eindeloos. Sander en Sagai op de gitaar, Sjoerd op de bas, Stefan op de drums en Wilco als lead zanger! Sterke teksten gecombineerd met stevige, soms slepend rockmuziek maakt de unieke sound van Egotwister

 

BAD CASETTE

Er zijn maar weinig bands die het 30 jaar volhouden, alle podia van de wereld hebben gezien en meer dan 1 miljoen volgers hebben op sociale media. Zo ook Bad Cassette niet!

Deze Arnhemse band bestaat amper een jaartje, heeft pakweg 300 (al dan niet gedwongen) volgers op sociale media en is druk zoekende naar podia waar al hun spullen op passen. De heren en dame, Ed -, Fred -, Ted - en Babette Cassette maken een blend van pop, rock, funk met prachtige donkere tonen en hier en daar een dansbare hint. Teksten over het leven, lust en verlangen zorgen voor de juiste afdronk van hun muziek.  Kom proeven!

Bad Cassette is: Babette Cassette – vocals
Fred Cassette – guitar, vocals
Ted Cassette – bass, vocals
Ed Cassette – drums, programming

 

Upcoming

Zing In (voor leden) Publiek welkom! GEANNULEERD

28-10-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links