Taste Live

TASTE LIVE met: CATWEAZLE The Band! GEANNULEERD

Titel:
TASTE LIVE met: CATWEAZLE The Band! GEANNULEERD
Wanneer:
za, 30. januari 2021, 22:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

Catweazle is de rock-cover band uit Zieuwent. De ervaren en gelouterde muzikanten Tom Holkenborg (gitaar–zang) Carlo van den Putte (bas–zang) Eugenè Rouwhorst (zang) en Stef Hoitink (drums) hebben elkaar in het voorjaar 2017 gevonden. Na de try-out op koningsdag, is het repetoire uitgebreid tot een avondvullend rock-cover programma.

Tom Holkenborg: (gitaar-zang)

Geboren in 1966 en opgegroeid in Zieuwent aan de Dorpsstraat. Muziek was altijd ruim aanwezig in huize Holkenborg. De vader van Tom, Bennie Holkenborg, was muzikant en bespeelde een aantal instrumenten.

Bennie had een uitgebreide LP collectie van Chicago, The Stones & Beatles, Stevie Wonder ,The band enz.

Tom had al op jonge leeftijd interesse in de gitaar. Tom wilde, net als Jimi Hendrix, Ferdi Joly en andere helden “brekken op de gitaar”. Hij zag het zitten om mee te doen in een band, Double Cross Messenger. Hierna volgden er nog vele bands meer, Brainstorm, Soep met Ballen, Tsja, Fiscuzz, Super Hoover, Constant Sorrow en Catweazle. Daarnaast speelde Tom in vele muziekprojecten waarvan Zieuwent Live! er één was.

Eugenè Rouwhorst: (zang)

Geboren in 1962, vanuit kerkkoor lidmaatschap uitstapjes naar open podium Fratsen en 10 jaar deelnemer aan Zieuwent Live!. Liefhebber van rockmuziek, maar zanger, frontman in een echte band, moest er nog een keer van komen. Contact gezocht met diverse plaatselijke muzikanten en zo is Catweazle ontstaan.

Carlo van den Putte: (bas-zang)

Geboren in 1969 en opgegroeid in Bergeijk (Nbr). Als 15 jarige, samen met een buurjongen een bandje begonnen, met een geleende gitaar. Toen het allemaal wat serieuzer werd en met name op de middelbare school, toch maar eens zelf een basgitaar aangeschaft. In 1997 verhuisd naar Zieuwent en niet lang daarna in contact gekomen met Tom Holkenborg. Het muzikale balletje kwam aan het rollen en er werd een band samengesteld met de naam Binnenband. Dit veranderde later, met een iets andere samenstelling in Fiscuzz, Superhoover en het huidige Constant Sorrow. Catweazle zag het levenslicht in januari 2017.

Stef Hoitink: (drums)

Geboren in 1972 en opgegroeid in Beltrum, waar hij drummer was van de rock-coverband Fets and the Beautifuls. Vooral bekend in de Achterhoek, begin jaren 90. Na een rustperiode kwam in 2005 Muziekvrienden van Beltrum Live! op Stef zijn pad. Een groot succes, wat ook in andere omliggende plaatsen is uitgerold. Stef heeft het virus overgebracht naar Zieuwent, waar hij tevens Tom, Carlo en Eugenè tijdens Zieuwent Live! heeft leren kennen. 10jaar lang was Zieuwent Live! een feit. Voor velen een geweldige muzikale ervaring, waaruit tal van bands zijn ontstaan.         

 

Catweazle is bekend als de Engelse tv-kinderserie, met hoofdrolspeler Geoffrey Bayldon, die in mei 2017 van ons is heen gegaan. Voor ons aanleiding om door onze muzikale jaren te vliegen als Catweazle The Band, met als motto: Salmay, Dalmay, Adonay. 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

TASTE AKOESTISCH met live op t terras: ERWIN NYHOFF (Tickets: https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

11-07-2021

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links