Taste Live

TASTE LIVE met: LEMON GEANNULEERD

Evenement

Titel:
TASTE LIVE met: LEMON GEANNULEERD
Wanneer:
za, 27. februari 2021, 22:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie, die op de site Gigstarter.nl consequent wordt onderstreept met vrijwel alleen maar 5-sterren reviews. Hun Funky Alternative Rock met invloeden van bands als Kasabian, Stone Roses, Primal Scream en Talking Heads, liet het publiek al op vele podia en festivals laaiend enthousiast achter. “Vuurwerk op het podium”, schreef de programmeur over een optreden dat de band eind vorig jaar in Duitsland gaf. Het is dan ook geen toeval dat Lemon eerder support act was van de legendarische bands Primal Scream en The Charlatans.
 
In april verscheen het vijfde album van de band, dat in Lust for Life Magazine een album vol met catchy songs werd genoemd en tot in Australië aandacht kreeg. Hun voorgaande album kreeg 4 uit 5 sterren van Festivalinfo.nl. De site schreef: “De Amsterdamse band Lemon heeft een geweldig album afgeleverd”. De bekende popjournalist Swie Tio plaatste het in zijn Top-10 van beste albums van het jaar. Alle albums van lemon zijn te beluisteren op Spotify, Apple Music, Deezer etc. etc.
 
Lemon zijn: Mark Bongers - bas, zang, Thomas Gense - toetsen, gitaar, zang, Paul Hesen - drums, zang, Ralf Hesen - gitaar, zang. Meer info: www.lemon.amsterdam
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte) GEANNULEERD

13-03-2021

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links