Taste Live

PUBQUIZ 2.0 KROEGAPEN (GEANNULEERD)

Evenement

Titel:
PUBQUIZ 2.0 KROEGAPEN (GEANNULEERD)
Wanneer:
do, 17. september 2020, 20:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Pubquiz

Omschrijving

Voor info: mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we mailen je alle gegevens

 

JE GEEFT JE OP VOOR DRIE AVONDEN.

Je hebt de keuze uit 4 Manches: de Kroegtijgers, de Kroegberen, de Kroegapen of de Kroeggiraffen

Tijgers: 3 september - 8 oktober - 5 november

Beren: 10 september - 15 oktober - 12 november

Apen: 17 september - 22 oktober - 19 november

Giraffen: 1 oktober - 29 oktober - 26 november

 

Met een winnend team per avond, een winnend team van de avond, een bierronde en na drie avonden een winnend team van de Tijgers, Beren, Apen en Giraffen.

De hoofdprijs is altijd een prijs voor je hele team. Een uitje, een activiteit, etc etc De vorige pubquizavonden was de hoofdprijs bijvoorbeeld een avondje Bierexpierience in Lievelde met een borrel, mede gesponsord door Ben en Irma, een: wijn-bier of wiskey proeverij bij Jan's Bier-Wijn- en Wiskey specialiteiten ,mede gesponsord door Jan Rouwhorst, en een team etentje bij het Huys van Frederik Hendrik (mede gesponsord door Frederik Hendrik)

DIT KEER IS DE HOOFDPRIJS: bericht volgt

Op 10 december  mei vindt de GRANDE FINALE plaats en strijden de nummers 1-2 van de Kroegberen, de -tijgers.de -apen en de -giraffen  tegen elkaar. Ook daar zal een hele mooie prijs voor beschikbaar worden gesteld. (Worden het 4 manches, dus komen de Giraffen er ook bij, dan worden het de eerste twee teams per avond die door gaan naar de Grande Finale, dus dat is nu nog even afhankelijk van het aantal teams)

Muziekvragen, algemene vragen, themavragen, actuele vragen,  plaatjesronden, geluidsronden.......Bierronde............noem maar op.

 

Geef je op aan de bar bij Taste! Of middels een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bij inschrijven: teamnaam, teamleden, teamcaptain en het mailadres van de teamcaptain opgeven en 5 euro per teamlid wordt cash afgerekend op de eerste speelavond. Dat gaat in de pubquizpot!

 

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 leden, waarvan er iedere keer minimaal 4 en maximaal 6 aanwezig zijn op alle drie de avonden. je mag dus wisselen binnen je team.

 

Wij zorgen IEDERE AVOND voor een hapje en voor LEUKE PRIJZEN.

 

Bij vragen: stuur me even een PB of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

Zing In (voor leden) Publiek welkom! (GEANNULEERD)

09-12-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links