Taste Live

TASTE AKOESTISCH met live op t terras: Handsome Molly(alleen toegang op reserveringen)

Evenement

Titel:
TASTE AKOESTISCH met live op t terras: Handsome Molly(alleen toegang op reserveringen)
Wanneer:
zo, 2. augustus 2020, 15:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

Reserveren verplicht (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit optreden gaat alleen door bij droog weer!

in november 2019 stonden ze op de Dag van de Achterhoekse Popmuziek in Taste. Geweldige band. De heren hadden het naar hun zin bij ons, het publiek vond de band geweldig, en wij vonden het een geweldige avond. Voor december 2020 boekten we ze weer want t was meer dan geweldig. Daarom nu, tijdens de Coronacrisis, waar alles als t niet kan zoals t moet maar moet zoals t kan : Handsome Molly Akoestisch, en dat gaat niet ten koste van de kwaliteit en het enthousiasme. Wij zijn blij!

Handsome Molly staat voor stijlvolle rock 'n roll. Deze Apeldoornse 4-mans rock formatie bestaat uit Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas, Jacco Verhaaf op gitaar en backing vocals en singer/songwriter Ton Terink op gitaar.
Een optreden wordt ervaren als een sprankelend feestje waarbij de rock and roll uit de 70/80 jaren wordt gecombineerd met blues, soul en een vleugje country/folk. Het repertoire bestaat niet alleen uit covers maar ook uit eigen nummers, van swingende rock tot gevoelige ballads.
Dit heeft in december 2015 geleid tot het uitbrengen van de cd 'Free' en de release van de videoclip bij de single 'Sweet Dreams'.

Tevens treden deze mannen op als 'Handsome Molly - Stripped' en verzorgen daarmee op een lekker relaxte manier een akoestisch optreden. Daarnaast hebben de mannen speciaal voor Serious Request 2017 het nummer geschreven 'Put down the barrel - Reunite, featuring The Bombita's en zijn daarmee gedraaid op o.a. 3FM.

De derde single “I rather die” is een 'groovy poprocksong', die gaat over de heftige verliefdheid die je in een droom kunt ervaren. ,,Een roze zeepbel die bij het wakker worden helaas uiteenspat...''. De band kiest ervoor om dit nummer niet op CD uit te brengen maar via kanalen zoals Spotify, iTunes en Napster. De videoclips staan zowel op YouTube als op handsomemolly.nl

 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

PUBQUIZ OP T TERRAS voor teams van 2

09-08-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links