Taste Live

Zondagmiddag Live met: The Bössels (RESERVEREN, max 20 gasten)

Evenement

Titel:
Zondagmiddag Live met: The Bössels (RESERVEREN, max 20 gasten)
Wanneer:
zo, 1. november 2020, 15:00 h
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

De Bössels geven een showcase van twee sets in Taste. Alles netjes op anderhalve meter en daardoor plaats voor MAXIMAAL 20 mensen!! Zitten verplicht en reserveren zeker. Wij zorgen voor een goeie ventilatie en veilige zitplekken. Wij verzoeken u vriendelijk een mondkapje te dragen. Bij zitten aan de tafel mag deze uiteraard af, we serveren aan tafel! Bij toiletgang en lopen even weer op, minne moeite en doet niets af aan de gezelligheid!
 
T wordt retegezellig. Hapje van t huis erbij en we gaan met de pet rond voor de band!
 
Na wat heen en weer bellen waren er al snel een drummer (Tonnie Elferink, ook uit Diepenheim) en bassist (Bert ‘Qbus’ van Dijk, Vorden) gevonden en kon er geoefend worden als het Rick Manuel Trio. Wel werd er kort voor het optreden een mooiere naam bedacht: The Bössels.
 
Er kwam een mogelijkheid om de week ervoor nog even twee keer op Oerol ( bij muziek café de Vijfpoort) te spelen hetgeen een mooie try-out bleek te zijn. Na het optreden namen ze afscheid, maar wel met de afspraak om ooit nog een keer samen te spelen.
 
In het najaar 2016 wordt de draad weer opgepakt, maar wel aangevuld met een extra gitarist (Rob Wielens, Haaksbergen) en vanaf 2017 wordt er regelmatig geBösseld door de Achterhoek en Twente ( en uitstapjes richting Groningen) op de verschillende podia, festivals en kroegen en dat is wat ze willen…. “Bösselen “… 
 
De muziekstijl is het beste te omschrijven als SouthernBoogieBluesrock, met nummers van o.a. The Allman Brothers, Rory Gallaghar en Lynyrd Skynyrd, en alles wat we leuk vinden om te spelen mits het aansluit op de stijl…..Er is flink veel aandacht voor het gitaarwerk in de band met veel ruimte voor improvisatie en d’r mot natuurlijk gelachen worden dus er wordt ook an de presentatie gedacht.
 
Rick Manuel – gitaar/zang
Rob Wielens – gitaar
Bert ‘Qbus’ van Dijk – basgitaar/zang
Tonnie Elferink – drums/zang

Upcoming

Zing In (voor leden) Publiek welkom! GEANNULEERD

28-10-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links