Taste Live

Zondagmiddag Live met: Corvin Silvester (RESERVEREN, max 20 gasten)

Evenement

Titel:
Zondagmiddag Live met: Corvin Silvester (RESERVEREN, max 20 gasten)
Wanneer:
zo, 15. november 2020, 15:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

Max 20 personen ( veilig op 1,5meter) Zitten verplicht en omdat alle artiesten belangeloos bij ons spelen gaan we met de pet rond.
Entree vrij maar reserveren verplicht (App naar 06 626 467 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 
Wij vragen iedereen een mondkapje te dragen! Die mag uiteraard af als je eenmaal op je plekje zit. Wij reserveren aan tafel. Bij toiletgang of lopen even weer op. Als niemand er een punt van maakt wordt het gewoon een hele fijne middag.
 
Dit wordt meer dan genieten met de meer dan sympathieke Corvin Silvester!
"Corvin Silvester (voluit: Corvin Silvester Keurhorst-van Wees) is zanger en gitarist.
Hij speelde op diverse festivals, nationale televisie en radio en werkte samen met o.a. producer Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal), Bernard Gepken (Lohues, Maaike Ouboter) e.v.a.
Met de southern rockers van Copperhead County speelt hij op diverse podia in Europa en onlangs tekende de band een platendeal met het Nederlandse platenlabel Continental Record Services.
Een optreden van Corvin Silvester bestaat uit een mix van voornamelijk eigen werk en een enkele cover, herkenbaar maar geheel in zijn eigen stijl gebracht.

Zijn muziek kun je scharen onder de noemer “country-noir”, akoestische liedjes recht uit het hart, soms donker, soms licht, maar altijd eerlijk. Geinspireerd door helden als Jason Isbell, Ryan Bingham en Chris Stapleton gaat Corvin Silvester gewapend met ruim 2 uur muziek op pad, op zoek naar een luisterend oor."


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

Zing In (voor leden) Publiek welkom! GEANNULEERD

28-10-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links