Taste Live

TASTE LIVE met niemand minder dan SEAN WEBSTER!! (Tickets 12,50, zie ticketlink) Toegang met QR code en legitimatie

Titel:
TASTE LIVE met niemand minder dan SEAN WEBSTER!! (Tickets 12,50, zie ticketlink) Toegang met QR code en legitimatie
Wanneer:
zo, 19. december 2021, 15:30 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Tickets:
https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

Omschrijving

Toegang:  Met QR code!  Vergeet uw legitimatiebewijs niet!!! 

 SEAN WEBSTER
 
De Engelsman Sean Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem; ergens tussen Joe Bonamassa en Joe Cocker. Als gitarist legt hij veel gevoel in zijn spel en bezit hij de gave om prima songs te schrijven. De perfectie combinatie toch?
Sean heeft op zijn tours vele landen aangedaan, van Europa tot en met de States. Hij verscheen op nationale televisie in Austin, Texas, deed live sessies op BBC radio 2 en gaf verscheidene interviews op regionale radio- en televisie shows.
En wie kent m niet van de uitzendingen van Veronica inside...... kijk dit filmpje en je weet genoeg : https://youtu.be/NGtZnyYUYdU
Op zijn zesde en net verschenen laatste album getiteld ‘Leave your heart at the door’ is Sean terug als enige gitarist, iets dat sinds zijn eerste album niet meer is voorgekomen. Hoewel het misschien cliché klinkt heeft Seans nieuwe album letterlijk iets voor iedereen. Het bevat blues, ballads en meer mainstream nummers en Sean hoopt dat dit z’n fans zal aanspreken. De vakpers is laaiend enthousiast over dit laatste album. Walter Vanheuckelom in Blues Magazine: ‘Romantische zielen en liefhebbers van intense ballades komen zeker aan hun trekken want er staan verschillende blues pareltjes op het album’.
De band van Sean Webster bestaat uit bassist Floris Poesse, drummer Ruud Gielen en op toetsen Hilbrand Bos. Sean Webster is een internationale muzikant met een flinke reputatie. Een geweldige gitarist die zich vooral heeft laten inspireren door Albert King, Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton en Albert Colins. De combinatie van fijn gitaarspel en een diepe, gruizige stem kleuren zijn band. 
 
 
 
Aanvang:  15:30 uur
Open: 15:00 uur
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

PUBQUIZ 2.0 KROEGTIJGERS

28-10-2021

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links