Taste Live

TASTE AKOESTISCH met live op t terras DESIRE ( Bob Dylan Tribute) (Tickets 6,00)

Titel:
TASTE AKOESTISCH met live op t terras DESIRE ( Bob Dylan Tribute) (Tickets 6,00)
Wanneer:
zo, 22. augustus 2021, 18:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Tickets:
https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

Omschrijving

(Er zullen ten tijden van dit optreden nog regels met betrekking tot Covid19 gelden. Wij houden ons aan die regels. Met het kopen van een ticket gaat u tevens akkoord met de regels die dan gelden)
 
Desire heet de band die de gelijknamige LP van Bob Dylan in zijn geheel speelt. De band bestaat sinds december 2018, toen het voor Serious Request zijn debuut speelde. Beter gezegd een proloog want met enkele wisselingen in de band lijkt nu een mooi team te zijn gevormd.
 
Het Desire album gemaakt in 1975 kenmerkt zich door een losse melancholische stijl met een hoofdrol voor viool en mondharmonica. De poëtische teksten met flinke lengte zijn hoogtepunten van liefde en protest en zorgen voor een meditatief gevoel van vrijheid!
We trekken mee met de cowboys en de gringo’s door de zonnige zuidelijke States met in elke bluesy stad een andere schat. De tribute aan dit artistieke album raakt een gevoelige snaar en is waard door jong en oud omarmd te worden. De gemoedelijke presentatie leidt tot een echte kroeg-sfeer en er mag zelfs geschuifeld worden.
 
Aanvang: 15:00 uur
Open: 14:00 uur
 
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

TASTE AKOESTISCH met live op t terras: ERWIN NYHOFF (Tickets 6,00)

15-08-2021

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links