Taste Live

TASTE LIVE met YADA YADA (Dé Herman Brood tribute van Nederland) (Tickets 7,50 inclusief 1 consumptiemunt)

Titel:
TASTE LIVE met YADA YADA (Dé Herman Brood tribute van Nederland) (Tickets 7,50 inclusief 1 consumptiemunt)
Wanneer:
za, 9. oktober 2021, 22:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Tickets:
https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

Omschrijving

MOCHT HET NODIG ZIJN EN ONS OPGELEGD WORDEN DOOR DE OVERHEID DAN ZAL DIT EVENEMENT PLAATSVINDEN MET DE COVIDCHECK APP OF EEN GELDIG NEGATIEF TESTBEWIJS.

DUS: U kunt aantonen dat u: Volledig gevaccineerd bent OF Negatief getest bent, met een uitslag niet ouder dan 40 uur.
WEDEROM in TASTE!!!!

YADA YADA

Een spraakmakende "HERMAN BROOD” Show, zo wordt een optreden van YADA YADA omschreven.
Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft, (met oa Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten.


Buiten een retestrakke band, wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn "straight from the heart” performance weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.
YADA YADA inmiddels een begrip onder Herman Brood lovers, is kwaliteit, maar ook interessant voor zalen omdat de band voor een NORMALE PRIJS is te boeken! Dus géén ‘over de top’ vraagprijs omdat er toevallig een bekende naam in de band zit……Beide partijen moeten er goed uitkomen.
YADA YADA is hot!


YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.


Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.
YADA YADA kent vele successen met grote shows door heel het land, oa een twee keer uitverkochte “Nozem & de Non” (Heemskerk), Headliner "Woodstock aan de Waal" (Tiel), Headliner op “Big Rivers” (Dordrecht) en "Night at the Park” (Den Haag) met als speciale gast Spike van Zoest (Direct, The Deaf) op gitaar.


Aanvang 22:00 uur
Open: 20:00 uur
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

TASTE AKOESTISCH met live op t terras: ERWIN NYHOFF (Tickets 6,00)

15-08-2021

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links