Taste Live

TASTE AKOESTISCH met FRED VAN WILLIGEN (Sweet Mary Jane) Voorprogramma: ADRIAN KRAFT (Tickets 7,50 inclusief consumptiemunt) Toegang met QR code en legitimatie

Titel:
TASTE AKOESTISCH met FRED VAN WILLIGEN (Sweet Mary Jane) Voorprogramma: ADRIAN KRAFT (Tickets 7,50 inclusief consumptiemunt) Toegang met QR code en legitimatie
Wanneer:
zo, 21. november 2021, 15:30 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Tickets:
https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

Omschrijving

 

Toegang: Met QR code! Vergeet uw legitimatiebewijs niet!

Tickets: https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

FRED VAN WILLIGEN 
 
Fred, bij iedereen wel bekend als de zanger-gitaris van Sweet Mary Jane
Sweet Mary Jane heeft al een aardige geschiedenis bij Rockcafe Taste, ze betraden er diverse keren het podium. Het publiek geniet enorm als de band speelt. Wat een feest om deze band in huis te hebben!
Dit keer komt Fred alleen. In de corona periode 2020 heeft Sweet Mary Jane nog zes optredens gedaan. Na 4 oktober 2020 werd het stil. Wel werden er nog twee live streams gedaan, maar dat zijn geen optredens voor publiek en niet zo leuk.
 
Langzaam maar zeker gaat Nederland nu weer open voor de muziek en dus ook voor Sweet Mary Jane. Na in z’n eentje 182 !! liedjes te hebben geplaatst op Face Book werkt Fred nu met nieuw bloed en uitbreiding in de band aan een nieuw repertoire. Met deze verandering gaat Sweet Mary Jane in het laatste kwartaal van 2021 een vernieuwde herstart tegemoet en wordt 2022 het jaar voor Sweet Mary Jane 3.0.
Daarom eerst nog even een solo optreden bij Taste, om weer lekker warm te draaien.
 
VOORPROGRAMMA: ADRIAN KRAFT
 
Adrian is Singer-songwriter sinds de eerste keer dat hij een gitaar aanraakte. Zelfs op de eerst bedachte akkoordenschema’s drong zich een melodie aan en leken de teksten zichzelf te schrijven. Honderden nummers hebben inmiddels het licht gezien.
Na jaren van produceren en spelen in diverse bands is Adrian terug bij het beginpunt: de songs en de gitaar.
In deze tijd waar alles weer kleiner mag vertelt hij zijn verhalen op een intieme manier. De verhalen gaan over het leven en zijn soms brieven aan dierbaren. De onderwerpen worden geëngageerd en ook met een lichtheid en ironie vertelt. De songs zijn beïnvloed door Pop, R&B, blues en Indie-rock.
Gewapend met zijn akoestische gitaar speelt hij op plekken waar dat kan. Op dit moment treedt hij voornamelijk op bij radioshows ter promotie van zijn debuut als solo artiest. Het debuutalbum wordt medio september 2021 verwacht
 
Met na afloop lekkere broodjes warm vlees en hamburgers, vers van de grill. Ook aan de vegetarische burger is gedacht! 
 
Aanvang 15:30 uur
Open: 15:00 uur
Tickets: https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets 
 
FRED VAN WILLIGEN                                                      ADRIAN KRAFT
 
 
 
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

PUBQUIZ 2.0 KROEGTIJGERS

28-10-2021

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links