Taste Live

TASTE LIVE met: The UNORIGINALS (Met o.a. Dilana Smith) (Kaarten: zie ticketlink)

Titel:
TASTE LIVE met: The UNORIGINALS (Met o.a. Dilana Smith) (Kaarten: zie ticketlink)
Wanneer:
vr, 16. september 2022, 22:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Tickets:
https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

OmschrijvingAanvang 22:00 uur
Open: 20:00 uur
Tickets: https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets 

Met een niet zo originele naam, maar met een fantastisch originele en ‘MTV unplugged’ stijl brengt de band The Unoriginals de mooiste en krachtigste pop/rock covers. De samenzang van de vier muzikanten van The Unoriginals is een genot voor het oor. Ieder optreden is magisch.
 
De bezetting van The Unoriginals bestaat uit:
Dilana Smith (zang, gitaar, mondharp), de enige echte rockdiva van Nederland. De in Zuid-Afrika geboren zangeres beschikt over een betoverende rauw-zoete stem. Dilana is o.a. bekend van de Amerikaanse tv-hitserie ‘Rockstar Supernova’ en ‘The Voice of Holland’ 2017. “Dilana zal de geschiedenis ingaan als een van de grootste zangeressen ooit.”
 
Dirk Vermeij ‘Mr. Rock & Roll himself’ (gitaar en zang). Zijn stem is oprecht en bijzonder. Als hij zijn songs vertolkt wordt het stil. Dirk is onder meer bekend van de bands The Wild Romance en Raw Medicine. Dirk was tevens componist van de Nederlandse inzending naar het songfestival van Michelle - Out On My Own.
 
Bassist Franklin Heilijgers (backing vocals) is een gedreven en doorgewinterde muzikant met killer skills op de bas. Met zijn flamenco- en rockachtergrond brengt hij een unieke sound op het podium. Voor zijn baswerk op het album La Penultima ontving hij vijf sterren in ‘Bassptayers Magazine’.
 
Drummer/slagwerker Arthur Bont (backing vocals) bespeelt in The Unoriginals de cajon en meerdere percussie instrumenten. Arthur begeleidde vele grote blues artiesten op meerdere tournees, onder andere Mick Taylor van de Rolling Stones. Een cajônspeler zit op zijn instrument en bespeelt een ‘cajon’ (spreek uit als “kachôn”); een handtrommel met een slagvlak van hout en oorspronkelijk afkomstig uit Peru. Een ‘udu’ is een Nigeriaans muziekinstrument dat lijkt op een vaas. Het instrument wordt bespeeld met de handen. De udu behoort tot de categorie van aerofonen. Bij een aerofoon ontstaat de klank door trillende lucht in een buis.
 
Het repertoire van The Unoriginals bestaat uit covers van o.a. Fleetwood Mac, Skunk Anansie, Bryan Adams en songs uit het grunge tijdperk en enkele prachtige country ballads. Kortom, de beste songs uit oudere tijden op een prachtige ‘MTV Unplugged’
manier gebracht. At last: Alle vier bandleden maakten en componeerden eigen cd’s en hebben allemaal al een imposante carrière achter de rug. Op dit moment wordt aan een debuut-cd gewerkt met eigen songs en de groep heeft nog grote plannen.

 
 
Foto: Hans Schoo
 
 
 
 
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

TASTE'S AKOESTISCHE TERRAS met: HARRY EN DE KADAVERS 2,0 (Kaarten: zie ticketlink)

03-07-2022

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links