Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rockcafetaste/domains/rockcafetaste.nl/public_html/templates/emusica/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 156

Home

TASTE LIVE & AGENDA

KUDO

PUBQUIZ en TAPAS

Motortrefpunt

Contact

Image
Taste was de eerste band en de naam van het eerste album van de grootste gitaarlegende uit Ierland: Rory Gallagher. Omdat wij hem willen blijven herdenken hebben we onze kroeg opgedragen aan hem.


Rockcafé Taste is een gezellig sfeervol en traditioneel bruin café met maandelijks live-optredens van kwalitatieve rockbands. Met de ene keer een dampende rockband, de andere keer iets ingetogener, akoestisch. Daarnaast zijn we ook theaterpodium en komen er jaarlijks diverse cabaretvoorstellingen voorbij. Menig cabaretier heeft zn try-outs bij ons gespeeld. Een intieme en sfeervolle setting. In het voor en najaar spelen we de Super PubQuiz met 28 teams en daarnaast organiseren we jaarlijks diverse andere evenementen.


In de zomermaanden (mei tot en met september) zijn we een ontmoetingsplek en toerstop voor motorrijders en een rustplek voor fietsers. We hebben een prachtig rustig terras, klik maar eens op onze pagina http://www.rockcafetaste.nl/motortrefpunt, bovenaan in het menu.


En wat te denken van onze pagina  “pubquiz en tapas”. Een hele mooie gelegenheid voor een bedrijfs- personeels- of teamuitje. (tot 30 personen)


Groenlo en Grolsch kunnen niet zonder elkaar en dat dragen we ook graag uit, maar Taste heeft ook diverse speciaal-bieren op fles. Wat te denken van o.a. een heerlijke Grimbergen Blanche, een Brugse Zotte, een La Chouffe of de heerlijke blonde Schuumkoppen of Vuurbaak van de Texelse Brouwerij. En iedere maand een verrassend "Speciaalbiertje van de Maand"!  Kom onze uitgebreide bierkaart maar eens lekker uitproberen..


Bands die een podium zoeken, de oefenruimte uit willen en zich in 45 minuten willen presenteren of een  try-out willen doen, kunnen eens per kwartaal terecht op de KUDO ("kom uit de oefenruimte") avonden. Kijk en klik snel op de pagina KUDO, daar lees je alle ins en out!


Op onze pagina Taste Live staat altijd de actuele agenda en we hopen iedereen snel te mogen begroeten in ons supergezellig en fijne muziekcafé.

Rock on en zie je snel!

Roland en Marion 

Upcoming

No upcoming events.

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links